lauantai 31. heinäkuuta 2010

SAFKA ja muut mikkihiirikerhot.

Niin, kaikella kunnioituksella Mikki Hiirtä kohtaan. Ei suinkaan ollut tarkoitus verrata tätä suloista sarjakuvahahmoa Suomen Antifasistisen komitean kaltaisiin punafasistikerhoihin.

Mikä ihmeen SAFKA? Tämä internetissä toimiva porukka on kunnostautunut "kohudosentti" Johan Bäckmanin johdolla järjestämällä mielenosoituksia, syyttämällä Viron ja Latvian itsenäisiä valtioita apartheid-politiikkaa harjoittaviksi pseudovaltioiksi. Valtiotieteiden tohtori Bäckman on lisäksi syyttänyt Suomea historian väärentämisestä talvi- ja jatkosodan osalta ja kieltänyt sen historiallisen tosiseikan, että Neuvostoliitto miehitti Baltian maita. SAFKA on lisäksi syyttänyt EIT:n tuomaria Päivi Hirvelää natsiksi. Bäckman on toiminut, kuten arvata saattaa, Putin-nuorten eli Nasi-organisaation (vai pitäisikö sanoa Putin-jugend ja natsiorganisaatio?) puuhamiehenä.

Niin. Retorinen kysymys. Mitä eroja oikeastaan on Hitler-jugendilla ja Putin-jugendilla? Ensisilmäyksellä kumpikin nuoriso-organisaatio vaikuttaa hyvinkin samankaltaisilta, autoritaarisen johtajakultin ympärille perustetulta nuorisojärjestöltä. Ei noissa Nashi-nuorissa sinällään mitään - ainoa asia joka minua huolestuttaa on kyseisen porukan harjoittama stalinismi. Nashikomissaari Bäckman itse on tietoisesti valehdellut, että Stalinin terrorihallinnon aikana ammuttiin vain noin 9000 ihmistä, vaikka luotettavien lähteiden mukaan Stalinin "suuressa puhdistuksissa" jo pelkästään teloitettiin yli miljoona ihmistä. (ks. Conquest,R. Life and Terror in Stalin's Russia: 1934-1941, 1996) Asia vastaisi likimain samaa kuin se, että joku kansallissosialisti menisi blogissaan tai ihan julkisesti kiistämään holokaustin. Nashi-nuorten viralliseen agendaan kuuluu antisemitismin poistaminen, mikä on sinällään epäloogista, koska Stalin pisti pystyyn oman versionsa holokaustista. (ks. Vaksberg, A., Bouis, A., Stalin Against the Jews, 1994 ja Rapoport, L., Stalin's War Against Jews, 1990.)

Oma lukunsa tässä mikkihiirikerhossa on tietenkin arabilarppaaja Risto "Abdullah" Tammi, Suomen Islamilaisen Puolueen perustaja ja SAFKAn aktiivi joka on omien sanojensa mukaan toiminut mm. KGB:n agenttina. Tutustuessani Tammen puuhasteluihin Suomen Islamilaisen Puolueen perustamisen aikoina, tulin siihen tulokseen että mies on täysi opportunisti: mies on ollut mukana mm. Pekka Siitoimen natsiliikkeessä, esiintynyt mormonisaarnaajana sekä kuulunut mm. Jehovan Todistajiin. Bäckmanin ohella Tammi on kunnostautunut saamalla maahantulokiellon Viroon. (ks. Lindfors, J., Abdullah Tammi KGB:n agenttina, YLE, 2008.)

Kuten arvata saattaa, arabilarppaaja Tammi on tietenkin ihaillut Taliban-hallintoa, Somalian islamistihallintoa ja sanonut, että sharia on parempi kuin "ihmisen tekemä laki", vahvistaen hyväksyvänsä kivitystuomion aviorikoksesta ja muut sharian tuomat monikulttuurisuuden rikkaudet. (ks. Aamulehti, Kuolemantuomio uskonnottomalle, 7.2.2008 ja Peltonen, A., Abdullah Tammi, City.fi 18.10.2008).

Mitä allekirjoittaneen mielipiteisiin tulee - pitäisin tätä mikkihiirikerhoa lähinnä punaviherstalinistien versiona Seppo Lehdosta. Jottei kukaan pääsisi syyttelemään allekirjoittanutta panettelusta, niin liitetään muutama lainaus internetin blogistanista:


Todisteena ihmisen arvottomuudesta on myös se, miten suuren kannatuksen pistooli- ja kivääriampuja Jussi Halla-aho on saanut äärifasistisilla murhafantasioillaan ja muilla rasistisilla kirjoituksillaan. Halla-aho on vaalikampanjateksteissään kuvannut mustat, homot ja vasemmistolaiset ihmissaastaksi, joka pitää tuhota. Hän on myös haaveillut vihreiden naispoliitikkojen raiskaamisesta ja kutsunut mustaa eläimeksi. Hän on kuvitellut ampuvansa homoa päähän omalla aseellaan ja kuvitellut valmiiksi myös murhan tuottaman hekuman. Halla-aho on kirjoittanut murhaavansa oikeussalissa mustaihoisen, tämän asianajajan ja tuomarin, mikäli joutuu tuomituksi. Kaiken tämän hän on kirjoittanut vaaliblogiinsa, jonka tuhannet lukijat ovat äänestäneet Halla-ahon Helsingissä murskaavaan vaalivoittoon. (Suomen Antifasistisen Komitean blogi, 23.7.2010)



Neuvostoliiton aikana elämä Suomessa ja Virossa oli parempaa ja turvallisempaa kuin sen rikollisen hajottamisen jälkeen. Viro menestyi Neuvostoliitossa hyvin, se oli eliittivaltio ja ylpeä asemastaan. Nyt se on syrjäinen ja taantuva apartheid-hallintoalue, jonka legitimiteetti valtiona on olematon. Suomi oli Neuvostoliiton naapurina hyvä, turvallinen ja kansallistunteeltaan normalisoitu maa. Nyt se on kouluampujien ja joukkomurhafantasioilla politiikkaan nousevien sadistien valtakunta. (Suomen Antifasistisen Komitean blogi, 23.7.2010)



Perussuomalaisten tuella SS soluttaa salaisesti agenttejaan poliittiseen järjestelmään ja muualle yhteiskuntaan. SS-miehet voivat halutessaan paljastaa julkisuudelle oman jäsenyytensä salaseurassa, mutta muita jäseniä ei saa paljastaa ilman heidän suostumustaan. Tällä tavoin SS voi lietsoa pelkoa ja epäluuloisuutta yhteiskunnan hajottamiseksi. (Suomen Antifasistisen Komitean blogi, 23.7.2010)


Suomen itsenäisyys on verinen ja epätoivoinen kärsimystarina. Se alkoi veljessotana, järjettömänä sadistisena verenvuodatuksena. Se jatkui yhteiskunnan fasistisoitumisena, hyökkäyssotina Karjalaan ja itsetuhoisina provokaatioina. Se huipentui Mannerheimin ja Hitlerin liitossa, tuhoamissodassa Leningradia vastaan, Itä-Karjalan keskitysleiriterrorissa ja viimein verisessä kostokampanjassa omia sotilaita vastaan. (Suomen Antifasistisen Komitean blogi, 23.7.2010)


Suomi on syyllinen talvisotaan; sairaalloinen venäläisviha kukoistaa edelleen ja saastuttaa suomalaisen yhteiskunnan. (Suomen Antifasistisen Komitean blogi, 11.6.2010)


Tutkimuksen mukaan liittyminen Euroopan Unioniin tunnustettiin virheeksi. 88,2 % oli sitä mieltä, että olisi paras korjata menneisyyden virheet ja liittyä Venäjään. 8,9 % vastaajista oli sitä mieltä, että Latvian liittyminen Euroopan Unioniin oli oikea päätös. Tutkimuksessa haastateltiin 1875 henkilöä. Haastateltavien mukaan hallituksen liittyminen Venäjään parantaisi oloja, mutta EU-jäsenyys ei ole sitä. Valtaosa haastateltavista ymmärsi, että Venäjä olisi isona naapurina suuri mahdollisuus, demokraattisempi ratkaisu kuin nykyinen minimalistinen sananvalta EU:ssa. (Juha Molari SAFKAn blogissa, 7.5.2010)


Neuvostoliitossa ei ollut koskaan naisten sortoa – siellä naisten asema oli hyvä, ja naisten nykyisetkin oikeudet Suomessa tai maailmassa ovat paljosta velkaa Neuvostoliitolle. Kuten myös Suomen itsenäisyydestä olemme paljosta velkaa Leninille – ja Stalinille. (Johan Bäckman Pronssisoturi-blogissa 4.12.2008)


Jos puhumme stalinismista ja ns. "Stalinin terrorista", jossa tutkimusten mukaan kuoli noin yhdeksän tuhatta ihmistä, on todettava että se oli vain samaa kokoluokkaa kuin uhriluku, joka aiheutui Neuvostoliiton romahtamisesta. (Johan Bäckman SAFKAn blogissa 30.5.2010)


Loppusanoiksi tässä ei voi muuta kuin yhtyä Takkiraudan kommenttiin tämän porukan suhteen: Parodia on mahdotonta, koska he tekevät sen itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti