torstai 22. heinäkuuta 2010

Uusi Suomi / Husein Muhammed 22.7.2010.

Husein Muhammed kirjoitteli blogissaan, että islam ei ole uhka suomalaiselle kulttuurille. Tässä vaiheessa toisinajattelija Rautapappa ei voinut muuta kuin nostaa kriittisen vastalauseen tälle Vihreiden mokutuspolitiikkaa myötäilevälle blogikirjoitukselle. Herra Muhammed kirjoittaa seuraavaa:

"Muslimivastaiset maalaavat uhkakuvia jopa muslimien Suomen-valloituksesta tai Suomen islamilaistumisesta."

Niin. Tuo väite Suomen-valloituksesta ei ole ihan tuulesta temmattu. Jotta voisimme perehtyä asiaan paremmin, täytyy kaivaa Koraani esiin naftaliinista ja katsoa mitä se sanoo. Miekkasuura toteaa seuraavaa:

"When the sacred months are over slay the idolaters wherever you find them. Arrest them, besiege them, and lie in ambush everywhere for them." (Suura 9:5)

Niin. Koraanissahan on olemassa rauhanomaisiakin jakeita, mutta kyse on tulkinnasta ja ristiriitaisuuksien käsittelystä. Tapa, jolla Islamissa käsitellään ristiriitaisuuksia kutsutaan arabiankielisellä nimellä nasqh, eli abrogaatioperiaate. Eli kronologisesti jälkimmäinen jae kumoaa aiemman jakeen. Miekkasuura on Koraanissa Muhammedin loppuvaiheilla, eli se kumoaa aiemmat suurat ja täten jokaisen muslimin velvollisuus on tappaa "vääräuskoisia", missä he sitten "likaisia kaffireita" kohtaavatkin.

Osa muslimijohtajistakin on jatkuvasti sanonut että Islam tulee valloittamaan Euroopan. Tämäkin liittyy muslimien teologiaan. Koraanin mukaan tuomionpäivä ei tule ennen kuin maailmassa on vain yksi valtio, islamilainen globaali kalifaatti, jossa kaikki ovat muslimeita. Teologisesti siis tarkasteltuna, muslimeilla olisi hyvä syy lietsoa islamisaatiota. Joka näitä periaatteita ei noudata, ei ole oikea muslimi. Voi olla että on olemassa maltillisia muslimeita, mutta maltillinen Islam on käsitteenä sula mahdottomuus.

Husein Muhammed on osittain oikeassa seuraavassa kappaleessaan:

"Muslimien syntyvyys ei johdukaan uskonnosta, vaan korkeaan syntyvyyteen on ollut taloudellisia ja yhteiskunnallisia syitä, jotka vääjäämättä väistyvät sekä länsimaissa että enenevässä määrin myös muslimimaissa asuvien muslimien keskuudessa."

Niin, tottakai lapsia syntyy kun muslimimiehet kohtelevat naisiaan käytännössä lapsitehtaina nyrkin ja hellan välissä, niin kuin Koraani opettaa:

"Men are in charge of women, because Allah hath made the one of them to excel the other, and because they spend of their property (for the support of women). So good women are the obedient, guarding in secret that which Allah hath guarded. As for those from whom ye fear rebellion, admonish them and banish them to beds apart, and scourge them." (Suura 4:34)

Eli vaimon pitää käskystä "antaa" aviomiehelleen aina. Lisäksi, jokaisen muslimin tulee seurata profeetta Muhammedin esimerkkiä, joka on luettavissa Hadith-kirjoista: profeetta Muhammed meni "lempivaimonsa" Aishan kanssa naimisiin, kun Aisha oli 6-vuotias, ja avioliitto "täyttyi" kun Aisha oli 9-vuotias. Tämä kulttuuri jatkuu edelleen, eli musliminaiset menevät hyvin nuorina avioon ja lapsia syntyy. (Sahih al-Bukhari, Sahih Muslim)

Asia, missä Husein Muhammed on väärässä, on se, että asiat jotenkin muuttuisivat muslimien kohdalla. Edellisen Hadith-kirjallisuuteen ja Koraaniin viittaava tarkastelu osoittaa, että on loogisesti mahdotonta olettaa asioiden muuttuvan, koska tällainen "pirttiviljely" on jokaisen muslimin velvollisuus.

Husein Muhammedin vertais Kristillisdemokraattiseen puolueeseen ontuu, kun puhutaan poliittisesta islamista. Ongelma on nimen omaan siinä, että poliittinen Islam yrittää korvata maallisen lain Sharia-lailla. Tällä hetkellä homma etenee hivutustaktiikalla, eli ensin jalka oven väliin, sitten vaaditaan jo omia Sharia-tuomioistuimia ja pian vaaditaankin, että Sharia saatetaan voimaan koko maassa täydessä voimassaan. Tyhmät poliittiset broilerimme mokutusvimmassaan eivät vain ymmärrä tätä kyseistä seikkaa!

Voivathan muslimit sanoa että ovat rauhan asialla, mutta itseasiassa, Koraani kannustaa muslimeita valehtelemaan...

"Let not the believers Take for friends or helpers Unbelievers rather than believers: if any do that, in nothing will there be help from Allah: except by way of precaution (prevention), that ye may Guard yourselves from them (prevent them from harming you.) But Allah cautions you (To remember) Himself; for the final goal is to Allah." (Suura 3:28)

Tämä on niin sanottu Al-Takeyya - periaate, jonka nojalla muslimi voi valehdella "vääräuskoiselle" miten paljon lystää. Eli kannustaisin ihmisiä suhtautumaan islamistien puheisiin erittäin kriittisesti. Ja sitten, jos haluaa nähdä mitä tapahtuu islamisaation edetessä, kannattaa suunnata katseet kohti muslimivaltioita, kuten Saudi-Arabiaa. Kyseisessä "kylddyyrin kehdossa" harrastetaan mm. seuraavia kulttuuria rikastuttavia tapoja:

  • Ihmisten mestaaminen
  • Lapsiavioliitot
  • Kivittäminen
  • Sukupuolen segregaatio äärimmilleen vietynä
  • Naisten pakottaminen pukeutumaan säkkeihin
  • Lasten sukupuolielinten silpominen
  • Kunniamurhat
  • Julkinen ihmisten ruoskiminen...
Lista on pitkä. Länsimaissakin on ollut muslimien "rikastuttavia" mielenosoituksia, joissa on heiluteltu mm. seuraavanlaisia kylttejä:

"Europe is the cancer, Islam is the answer!"
"Islam will dominate the World!"
"Behead those who insult Islam!"
"Europe, take some lessons from 9/11!"

Että sellainen rauhanuskonto. Herra Husein Muhammedin haastaisin tässä tilanteessa kertomaan yhdenkin muslimimaan jossa ihmisoikeudet ovat paremmat kuin Suomessa, voisi olla hieman hiljaista. ;-) Kyseessä on samanlainen mytologinen asia kuin Joulupukki ja Pääsiäispupu. Ongelma on nimen omaan siinä, että todelliset muslimit eivät edes halua integroitua yhteiskuntaan, koska länsimainen yhteiskunta koostuu "likaisista kaffireista", ja siten yhteiskunnan lakeja ei tarvitse jokaisen itsensä vakavasti ottavan muslimin kunnioittaa.

Tottakai, maallistumistakin tapahtuu, mikä on erittäin hyvä asia. Mainittakoon lopuksi, että Koraani puhuu hyvin usein rauhasta, mutta Islamin rauha on niin sanottua hautausmaan rauhaa: Koraanin mukaan, kun kalifaatti on perustettu, niin maailmassa vallitsee rauha koska kaikki muut kuin muslimit on tapettu sukupuuttoon. Ajatollah Khomeini tiivistää tämän ajatuksen seuraavasti.

"Islam says: Whatever good there is exists thanks to the sword and in the shadow of the sword! People cannot be made obedient except with the sword! The sword is the key to Paradise, which can be opened only for the Holy Warriors!"

Niin, kannattaisiko jo ottaa ne poliittisesti korrektit silmälasit pois silmiltä ja alkaa tehdä asioille jotakin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti