torstai 22. heinäkuuta 2010

Illan viimeinen aivopieru

Päivitetty versio KOM-teatterin värssystä "Kolme Pikku Miestä", olkaapa hyvät.

Kolme pikku netsiä bittiavaruudessa kirjoittaa. He menevät hommaforumille hakemaan foliohattuaan. Talvi on ollut leuto ja lämmin kuitenkin, kun Illman netsit taisteluun ahdisti.

Kolme pikku netsiä oppi nuivistelemaan niitä joiden kanssa jakavat veroeuronsa
Vuonna kaksituhatta bittivelliään nakuttivat pikkunetsit ja joskus ei sitäkään.

Miten monta netsiä kuoliaaksi mokutettiin, kun perunanenät vietiin rosikseen ja nuivat ammuttiin. Kolme pikku netsiä bittiavaruudessa kirjoittaa, pian moraalisäteilyssä heidätkin kukkahatutetaan.

Vuonna kaksituhattaviisi oli valta somalin. Ja Illmannismeissa silloin nuivia koeteltiin. Ei ollut oikeutta silloin mamukriitikoilla, kun kukkahatut ja poliisi kritiikin mursivat.

Ja pikkuperunanenät ryystivät sitä Pravdavelliään, ja sekaan pantiin rassismia, joskus ei sitäkään. Monta pikkunetsiä muuttaa vankilaan, kun Suomi ei anna sananvapautta eikä päästä kritisoimaan.

Kaksituhattayhdeksän kuseen jouduttiin, kun Tantta Asteroidi halusi siirtää han-suomalaiset Uraliin. Kolmen pikkunetsin toiminnanohjaaja oli Mestari, joka kertoo heille totuuden mamuista.

Kolme pikku netsiä bittiavaruudessa kirjoittaa. Jo vuonna yhdeksänkymmentä he lähtivät kulkemaan. Vuonna kaksituhattakymmmenen somali hallitsee, mutta Homman hallussa on bittiavaruuden valtatiet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti