maanantai 2. elokuuta 2010

Saudi-Arabian pedofiilisedistä


Kirjoitin jo aiemmin islamin pyhittämistä lapsiavioliitoista. Ainakaan Saudi-Arabian tilanne ei ole tästä edistynyt mihinkään. Egyptin väestö- ja perheministeriö on aloittanut kampanjan kitkeäkseen saudimiesten harjoittaman lapsiprostituution, korrektimpi ilmaus "väliaikaiset avioliitot".

Saudi-Arabiassa ei ole morsiamelle alkuunkaan alaikärajaa. Eli de facto voit mennä vaikka pikkuvauvan kanssa naimisiin Saudi-Arabiassa jos haluat. Edistystä on tapahtunut, sillä paikallinen laki vaatii morsiamen iän kirjaamisen avioliittotodistukseen. Kuitenkin, lapsiinsekaantumista edelleenkin tapahtuu: 66-vuotias saudimies tuomittiin 14-vuotiaaseen sekaantumisesta. Tällainen toiminta ei sinällään ihmetytä, sillä islam nimenomaan pyhittää pedofilian ja lapsiinsekaantumisen. Tämän asian, eli totuuden kertomisen, suhteen länsimaissa valitettavasti ollaan kuitenkin retuperällä. Jostakin syystä Suomi ja muut länsimaat haluavat vaieta asian kuoliaaksi, esimerkkinä tällaisesta poliittisesti korrektista toiminnasta on juuri Jussi Halla-Ahon saama tuomio "uskonrauhan rikkomisesta", joka on ns. blanco-pykälä, eli sitä voidaan de facto soveltaa minkälaiseen tekstiin tahansa.

Miten länsimaisen yhteiskunnan pitäisi suhtautua tällaiseen toimintaan?

International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems määrittelee pedofilian seuraavasti:

A sexual preference for children, boys or girls or both, usually of prepubertal or early pubertal age. (ICD F65.4)


Ruotsissa on jo väläytelty sukupuolineutraalien avioliittojen loogisena jatkumona lukumääräneutraaleja ja avioliittoja, ja Ruotsin SETA, Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas och transpersoners rättigheter, on aloittanut pedofiilien ja polygamistien hyväksymisen riveihinsä. Ainakin Ruotsin osalta valitettavasti homma on menossa siihen, että lapsiinsekaantujat ovat pääsemässä valloilleen, ja Suomi tuntuu seuraavan "isoveljeä" kaikessa, joten saa nähdä milloin tällaiset aloitteet rantautuvat Suomeenkin...

Oma mielipiteeni asiasta on tottakai se, että tällaiselle moraalirappiolle ei missään nimessä saa antaa jalansijaa, mutta valitettavasti vallanpitäjät ovat eri mieltä. Somalien osalta asia toimii niin, että somalimiesten jalkavaimot tuodaan Somaliasta ankkurilapsina, ja näille lapsiinsekaantujille naitetut somalitytöt hoitavat syntyneet lapset yksinhuoltajina, samalla lypsäen sossurahaa minkä ehtivät, eli syyllistyen petokseen.

Tietääkseni Suomen lain mukaan lapsiinsekaantuminen on vielä toistaiseksi rikos, ja toivotaan että se pysyykin rikoksena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti